toont 3 resultaat (s)
"Falsche Kotelett" met Prei in Roomsaus

“Falsche Kotelett” met Prei in Roomsaus

Zo, vandaag doen we eens lekker klassiek simpel en lekker. Wij maken “Falsche Kotelett” met prei in roomsaus. “Falsche Kotelett” zijn kruidig gepaneerde en goudbruin gebakken speklapjes. Ze worden zij in een koekenpan net zo gebakken als een kotelet of schnitzel. Dus in een ruime hoeveelheid olie goudbruin. Vandaar de naam … Dit recept is …

Hongaarse Goulash (Pörkölt)

Even een waarschuwing vooraf. Goulash is een gevaarlijk recept! Niet dat het bereiden of eten ervan zo gevaarlijk is maar er bestaat een relatief hoge kans dat je een verhitte discussie krijgt met een willekeurige Hongaar over hoe “Echte Pörkölt” gemaakt dient te worden. Het makkelijkste los je zo een conflict dan op door je te herinneren dat de willekeurige …

Kaali Dal (Zwarte Linzen)

Kaali Dal (of Mah Ki Daal) is het Indische variant op de bekende linzensoep. Deze rijke en smaakvolle peulvruchten soep van zwarte linzen is een volwaardige maaltijd en vanwege de pittige kruiden zeer geschikt voor de warmere zomerdagen of koude winteravonden. Tweet Share on Tumblr