Hongaarse Goulash (Pörkölt)

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

  1. Anja schreef:

    Leuk, maar wanneer voeg je de paprika toe?

    • Mario Pfeiffer schreef:

      Dat is een hele goede vraag Anja!
      Ik heb het gelijk aangepast. Het ligt er een beetje aan of je de parpika kmapperig of zacht wil hebben. In het eerste geval voeg je deze in de laatste 5 minuten toe. Anders laat je de paprika lekker mee stoven gedurende 30 minuten. Smakelijk!

  2. JG schreef:

    Goed recept! Combi van komijn, tomatenpuree en hoeveelheid paprikapoeder is spot on!

  3. mast schreef:

    word
    t daar ook geen pastinaak onder gedaan ?

    • Mario Pfeiffer schreef:

      Hallo, in het oorspronkelijke recept kon ik geen pastinaak vinden maar natuurlijk zullen er ontelbare variaties zijn. Zelf fruit ik ook regelmatig een wortel mee aan omdat het geheel dan net iets zoeter van smaak wordt. Pastinaak heb ik nog niet geprobeerd maar dat ga ik zeker doen. Bedankt voor de tip !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *