Shoarmakruiden

Een lekker broodje Shoarma begint met de juiste kruidenmix. In elke supermarkt zijn natuurlijk kant en klare shoarmakruiden te koop maar zelfgemaakte Shoarmakruiden smaken altijd beter en het is ook nog leuk om te doen.

De meeste kruiden heb je waarschijnlijk toch al in je kruidenrek. Dus pak je vijzel uit en mengen maar! Bijkomend voordeel is dat je het recept kan aanpassen aan je eigen smaak. Maak het zo pittig misschien wel zoet als je zelf wilt. Heb je de shoarmakruiden liever met iets meer paprika of juist minder piment ? Geen punt. Variëren mag altijd!

De hoeveelheid in het recept hieronder is voldoende voor ca. 500gr vlees.

Shoarmakruiden
Recept Afdrukken
Een lekker broodje Shoarma begint met de juiste kruidenmix. In elke supermarkt zijn natuurlijk kant en klare shoarmakruiden te koop maar Shoarmakruiden zelf maken smaakt altijd beter en is veel leuker. De meeste kruiden heb je waarschijnlijk toch al in je kruidenrek. Dus pak je vijzel uit en mengen maar! Bijkomend voordeel is dat je het recept kan aanpassen aan je eigen smaak. Heb je de shoarmakruiden liever iets pittiger of juist niet ? Geen punt. Variëren mag altijd! De hoeveelheid hieronder is voldoende voor ca. 500gr vlees.
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Shoarmakruiden
Recept Afdrukken
Een lekker broodje Shoarma begint met de juiste kruidenmix. In elke supermarkt zijn natuurlijk kant en klare shoarmakruiden te koop maar Shoarmakruiden zelf maken smaakt altijd beter en is veel leuker. De meeste kruiden heb je waarschijnlijk toch al in je kruidenrek. Dus pak je vijzel uit en mengen maar! Bijkomend voordeel is dat je het recept kan aanpassen aan je eigen smaak. Heb je de shoarmakruiden liever iets pittiger of juist niet ? Geen punt. Variëren mag altijd! De hoeveelheid hieronder is voldoende voor ca. 500gr vlees.
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Doe het zout, selderijblad en peterselie in een vijzel of molen en maak er een fijn poeder van.
  2. Meng alle ingrediënten en doe deze in een potje voor later gebruik.
Notities

Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *