Spicy Carrot Soup

Een heerlijk makkelijke, romige wortelsoep. En omdat wij kokosmelk gebruiken in plaats van kookroom is deze soep ook nog eens vegan.


Lekker met vers knoflookbrood !

In plaats van peterselie kan je ook koriander of lenteui gebruiken.

spicy-carrot-soup
Spicy Carrot Soup
Recept Afdrukken
Een heerlijk makkelijke, romige wortelsoep. En omdat wij kokosmelk gebruiken in plaats van kookroom is deze soep ook nog een vegan.
Porties Prep Tijd
2 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
spicy-carrot-soup
Spicy Carrot Soup
Recept Afdrukken
Een heerlijk makkelijke, romige wortelsoep. En omdat wij kokosmelk gebruiken in plaats van kookroom is deze soep ook nog een vegan.
Porties Prep Tijd
2 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 10 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Schil en snipper de ui. Schil de wortelen en snijd in plakken. Schil en hak de knoflook. Schil en hak de gember. Pluk de peterselie. Leg een beetje aan de kant voor decoratie en hak de rest klein.
  2. Doe de olijfolie in een ruime pan en laat warm worden. Voeg de wortelen toe en laat even aanbakken. Fruit nu de ui even mee. Voeg de paprikapoeder toe en roer goed. Blus af met een klein scheutje scheutje bouillon. Laat even 5 minuten koken.
  3. Voeg nu de rest van de ingrediënten toe behalve de kokosmelk en de gehakte peterselie. Goed roeren en laat ca. 15-20 minuten koken. Als de wortelen zachtgekookt zijn pureer je alles. Breng op smaak met peper en zout. Voeg nu de kokosmelk toe en de gehakte peterselie. Even roeren. Serveren en garneren met de rest van de peterselie.
Notities

spicy-carrot-soup

Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *